Boomzagen 2019

Een andere opzet… Zaterdagavond, twee dagen na Sinterklaas 2019. Het is weer tijd voor een avond vol competitie. Dagen is men al bezig met cadeaus en rijmelarij. Verlanglijstjes, zenuwachtige kinderen, blij dat het weer achter de rug is. Tijd voor ontspanning. Voordat Kerst en Oud en Nieuw gevierd wordt moet er nog wat gebeuren. CV de Heikneuters presenteren voor de 13de keer Boomzagen 2019.
Vorig jaar hadden we veel geleerd, dit maal moet het lukken. Dit keer geen vereniging meer waar het mis kan lopen. Een andere opzet, strakker, maar niet te strak. Geen geweldige binnenkomst maar muziek en dans. Ons huisorkest Ongerakt (eigenlijk van de Kelestrôpers Reek) hebben hun tijdsblokken heerlijk vol gespeeld. Maar liefst 4 dansgardes hebben we uitgenodigd en gedanst hebben ze, geweldig wat een feest.
Het welkomstpraatje, de dansen en de muziek waren super, de presentator Tinus en zaagmeester Teun deden verschrikkelijk hun best. De andere opzet was dat de verenigingen 2x zouden strijden en hieruit de 2 snelste zaagcombi’s de finale dan te laten zagen. Het was dan ook weer beregezellig. De zaal zat weer vol. Verenigingen uit heel de omgeving waren weer present. Iedereen had er zin in.
Er werd weer serieus gestreden. Teams wilden winnen. Het gevolg op de bokken en voor het podium stonden wild te schreeuwen om hun hoogheden aan te moedigen. Kortom het waren echte wedstrijden. De finale werd gestreden door CV de Zandkruiers uit Velp en SC de Pieperknallers uit Escharen. De Zandkruiers hadden de bokaal al 4x binnengehaald maar de Pieperknallers nog nooit.
Het ging er hevig aan toe maar Prins Willy (SC de Pieperknallers) bleek in het dagelijkse leven Kerstbomen te zagen en hiervan had hij grote voordeel. Hij won dan ook glansrijk. In slechts 35 seconden lag het blok op de grond. Terechte winnaars van de Boomzaagbokaal 2019.
Na een geweldig feest gingen de verenigingen weer huiswaarts en na het opruimen restte ons als organiserende partij nog twee dingen: “evalueren en aanpassen”.
Wij danken de verenigingen, de dansgardes, de blaaskapel “Ongerakt”, de muziek DJ Michael en het personeel van Camping de Heische Tip voor weer een geweldige avond. 

Boomzagen 2019

Een video samengesteld uit de foto's die gemaakt zijn op deze bonte avond.

Winnaars Boomzagen 2019 

Prins Willy d'n Urste & SC de Pieperknallers

© Copyright 2021 CVdeHeikneuters - All Rights Reserved