KARNAVALSVERENIGING DE HEIKNEUTERS

Bron:Programmaboekje Heische Tip 1986

 

Op 16 November j.l. werd op een druk bezette avond afscheid genomen van Prins Henk I en werd Prins Frans I (Frans Samson) de nieuwe Heikneuter heerser.

Eén Februari was ongetwijfeld een hoogtepunt voor onze Carnavals-vereniging.

In een bomvolle zaal ontving Prins Frans I Denny Christian die voor een fantastische show zorgde.

Ook de jaarlijkse Halfvastenoptocht in Zeeland was voor de Heikneuters succes vol.

Na enkele weekenden hard werken aan de wagen werd de inzet en de gedane arbeid beloont met een fantastische 2e prijs.

 

KINDERKARNAVAL 1986.

Bron:Programmaboekje Heische Tip 1986

 

Er zal een kleurrijke stoet over de camping trekken die de kinderen meeneemt naar Volksfeest nr. I van het Zuiden "het Karnaval".

Onder deskundige leiding van Prins Frans I en zijn raad van elf halen we de Karnavalssfeer naar deze middag.

Natuurlijk doen alle kinderen in hun prachtige uitdossingen een gooi naar de eerste prijs en we hopen dat alle vakken hun steentje bij zullen dragen aan de sfeer, een slinger, wat ballonnen en Karnavalsmuziek.

Op de vakken zal het feest voor de kinderen alleen maar groter zijn.

 

"Carnaval 1983“

Bron:Programmaboekje Heische Tip 1983

 

Carnaval vereniging de Heikneuters kan terug­zien op een erg geslaagd carnavalsseizoen. In November zijn zij gestart met een grandioos artiestenprogramma, gasten waren Frans Neutelings, Ad van Hoorn, Bianca en de Alpenzusjes. Zij introdu-ceerden hun eigen bierpullen.

Op 8 januari werd op waardige wijze afscheid genomen van Prins Mario, en werd Jan Schipper als nieuwe Heikneuterprins onthuld.

5 Februari werd een hoogtepunt uit de Heikneutergeschiedenis, Een bomvolle zaal genoot van optredens van Tonie Bridge, Linda Williams en Franky Boy bracht met zijn Palomita de 500 carnavalsvierders in een optimale stemming, waarna de Hofkapel de Mukke nog tot in de kleinste uurtjes iedereen op de vloer hield.

De jaarlijkse Pronkzitting op 5 Maart trok wederom een volle zaal en de aanwezigen konden genieten van een scala van artiesten met als hoogtepunt het optreden van Kees Verhulst, die op komische wijze vertelde, wat hij als ijshockeyer allemaal meegemaakt had.

Tijdens gastbezoeken naar Oss en Grave waren de Heikneuters de smaakmakers van de avond.

De Halfvastenoptocht in Zeeland werd voor onze carnavalisten erg succesvol, zij behaalden met hun praalwagen een verdiende tweede plaats.

Tot slot wil ik alle donateurs en deelnemers aan de lotto bedanken voor hun financiële steun en natuurlijk wens ik de hele vereniging veel succes toe in de toekomst.

Vorst Cas.

 

"Carnavals praatje“

Bron:Programmaboekje Heische Tip 1982

 

Carnaval vereniging de Heikneuters kan terug­ kijken op een geslaagd carnavals seizoen 1982. Op 9 januari werd op waardige wijze afscheid genomen van Prins Martin I, en werd op sensationele wijze de nieuwe heerser van het Heikneuterrijk onthuld, Zijne Dorst lustige Hoogheid Prins Mario I, Mario van Bommel.

De daarop volgende twee avonden werden goed  georganiseerd, en druk bezocht. Vele mensen die deze gezellige sfeer meegemaakt hebben, spraken hun waardering uit over de opzet en presentatie van de Heikneuters. Met name de pronkzitting op 13 maart was een van de hoogte punten van het seizoen.

Ook traden de Heikneuters weer naar "buiten" op, waar zij bij doorgewinterde carnavalisten respect afdwongen door hun presentatie. Een mooi voorbeeld hiervan is het deelnemen aan de jaarlijkse grote Zeelandse Halfvaste optocht, een optocht waar de mooiste carnavals wagens uit de gehele omgeving in meetrekken. Onze Heikneuters verbaasden ieder­een door beslag te leggen op de derde prijs in de categorie "prinsen wagens".

Het was voor de leden van deze enthousiaste club een drukke tijd, waarin hard gewerkt is maar ook gezellig gefeest.

Mocht U belangstelling hebben om ook in deze vereniging actief mee te doen, meld U zich dan bijeen van de bestuursleden, want hoe meer ziel hoe meer vreugd.

Tijdens het komende zomerseizoen zult U nog van de Heikneuters horen.

Tot slot wil ik alle donateurs en deelnemers aan de carnavals lotto, die ook dit seizoen weer gespeeld wordt bedanken voor hun financiële steun, die mede verantwoordelijk was voor het succes van deze hard werkende vereniging.

 

Cas de Greeff

Contact
Onderscheiding

CV de Heikneuters

Straatsven 4

5411RS Zeeland

secretariaat@cvdeheikneuters.nl

Kvk nummer 70713812

 

boekje 2018A4 formaat 21x29,7.pdf