Patricia Priest                                                                                                                                                 24-4-2016

 

Henk de Klein bedankt voor de pen door te geven aan mij.

 

Ik zal me eigen even voorstellen. Ik heet Patricia Priest en ben al 23,5 jaar getrouwd met Gertjan Priest, de oud prins van de Heikneuters in 2009.

Wij hebben twee kinderen Demi van 19 en Steff van 17 jaar. Wij staan al vanaf 1999 op de Heische Tip. De eerste 3 jaar op het toervak 7b, daarna 13 jaar op het hoekje van vak 7a. Waar iedereen langs liep en stopte om een praatje te maken hartstikke gezellig natuurlijk maar we wilde wat meer rust en privacy. Daarom zijn wij vorig jaar verhuisd naar vak 5 de mollen.

Na een paar jaar niet meer te zijn geweest naar de carnavals vereniging, hebben we vorig jaar besloten (na lang zeuren door een mede mol) weer actief deel te gaan nemen. Want we hebben in het jaar dat mijn man Prins was een geweldig jaar gehad. Wat ik zelf het leukste feest vond toen, was het oude-wievebal, geweldig hoe mensen hun zelf kunnen verkleden dat je niet ziet wie het is en iedereen die daar rond loopt is stik nieuwsgierig wie er nu toch in dat vrouwen pak zit. Er waren natuurlijk nog meer leuke avonden, b.v. het Carnavals bal in Volkel. Maar het aller leukste blijven de activiteiten die de Heikneuters zelf organiseren, de braderie en de Boomzaagavond waar Prins Gertjan in 2009 de 1ste prijs mee in de wacht sleepte. Hij staat nu nog in onze caravan te pronken; de gouden zaag, wat waren ze trots Prins Gertjan en zijn Adjudant Alex.

De laatste Boomzaagavond was ook een geweldige avond, jammer dat Prins Ton en Adjudant Henk niet de eerste plaats mee sleepte, maar we hebben wel genoten van hun enthousiasme vooraf al, wat zijn die twee fanatiek zeg. Hopelijk gaan de Heikneuters dit seizoen weer flink knallen met activiteiten en wordt het weer een geweldig camping seizoen op de Heische Tip.

Graag wil ik de pen doorgeven aan het nieuwste lid van de Raad van 11, Reinier jouw beurt.

 

Patricia Priest

 

 

Het stukje graag aanleveren vóór de volgende vergadering 26-06-2016 op mhjspoor@home.nl

 

 

Oude pennen
Contact
Onderscheiding

CV de Heikneuters

Straatsven 4

5411RS Zeeland

secretariaat@cvdeheikneuters.nl

Kvk nummer 70713812

 

boekje 2018A4 formaat 21x29,7.pdf