CV de Heikneuters verzorgen leuke middag bij Compostella.

Cv de heikneuters hebben jaarlijks een bijscholing dag normaal gaan ze dan een activiteit doen voor zichzelf. Dit jaar is besloten om iets maatschappelijk's te gaan doen. Een verrassing voor de gehele raad van elf en hun vrouwen maar ook voor de mensen van Compostella en Franciscushof.

De middag begon met een broodje op camping de Heische tip onze thuis basis. Daarna vertrokken we naar het verzorgingshuis. Om vervolgens met een begeleidster van Compostella en de raad de mensen op hun kamer op te halen de dames van de raad zorgde er voor dat de koffie en iets lekkers erbij klaar werd gezet. Er werd een accordeonist geïnstalleerd die voor een mooi stukje muziek zou gaan zorgen.

Langzaam werd de zaal gevuld en werd het aantal van 40 oudere behaald deze mensen werden heel de middag verwend door de raad en de dames met een hapje en een drankje en leuk stukje muziek. Cv de heikneuters en zijn dames zorgde voor de sfeer. De mensen van Compostella genoten behoorlijk maar ook de heikneuters hadden hun plezier al was het alleen maar hoe zei er voor zorgde dat deze mensen een leuke middag hadden. Ondanks dat deze maatschappelijke middag geheel nieuw was voor de vereniging maar ze het wel met elkaar eens dat jaarlijks iets gaan uitzoeken om ons maatschappelijk in te zetten voor andere.

Fotoboek
Contact
Onderscheiding

CV de Heikneuters

Straatsven 4

5411RS Zeeland

secretariaat@cvdeheikneuters.nl

Kvk nummer 70713812

 

boekje 2018A4 formaat 21x29,7.pdf